Kultura

HRVATSKA: Izdanja Croatia Recordsa najprodavanija su ovoga tjedna

Od 40 izdanja koja su se našla u domaćoj top listi, Croatia Records je objavila njih čak 36.

Piše: PolitikaPlus

Izdanja Croatia Recordsa najprodavanija su ovoga tjedna prema službenoj listi najprodavanijih albuma u Hrvatskoj. Od 40 izdanja koja su se našla u domaćoj top listi, Croatia Records je objavila njih čak 36.

Prvo mjesto drži album "Matija svira Arsena" Matije Dedića, na drugom mjestu je "Moj svijet" Sergeja Ćetkovića, dok četvrto mjesto drži izdanje "Pjesme za djecu" iz edicije "The Best of Collection".

Najbolje Thompsonove pjesme objedinjene na izdanju "The Best of Collection" na petom su mjestu, dok je "50 originalnih pjesama" Arsena Dedića na šestom mjestu. Na top listi se nalazi još nekoliko izdanja iz popularne edicije "The Best of Collection", među kojima su najbolje pjesme Mate Bulića, Srebrnih krila, Klape Maslina, Dubrovačkih trubadura i grupe Pro Arte.

Najnovije studijsko izdanje grupe Buđenje, "Ljubav nema pravila", drži 13. mjesto najprodavanijih albuma, "Za tebe anđele" Džentlmena je na 21. mjestu, dok je novi album Ante Casha, "Zloćko, a ne zločinac", na 22. mjestu.

Među najpopularnijim izdanjima su i ona iz edicije "Original album collection" te "Ultimate collection". Parni Valjak, Crvena Jabuka, Indexi, Laufer i Urban & 4, Kemal Monteno, Mišo Kovač, Quasarr, Adastra, Novi Fosili i Anica Zubović još su neka od imena čija su se izdanja našla na ovotjednoj top listi najprodavanijih albuma.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

glazba, croatia records, cd, album