Crna kronika

DRAMA U ZAGREBU: Vlasnik portala Dnevno.hr upucan u nogu, napadač je pobjegao s pomagačem?

Po onom što je sada poznato, Ljubas je propucan u trenutku kada je izašao iz vozila, što također upućuje da su ga napadači pratili.

Piše: PolitikaPlus

Poduzetnik Michael Ljubas, vlasnik portala Dnevno.hr i novina 7 Dnevno, ranjen je u pucnjavi malo prije 19 sati na Selskoj 131. Prema onom što je za sada poznato, nepoznati napadač u Ljubasa je ispalio više hitaca, nakon čega je pobjegao. Ljubas je ranjen u nogu, nakon čega je prevezen u bolnicu, a na mjesto događaja u blizini Inine benzinske pumpe, uskoro je stigla policija, koja je počela potragu za napadačem.

 

Po onom što je sada poznato, Ljubas je propucan u trenutku kada je izašao iz vozila, što također upućuje da su ga napadači pratili, a neslužbeno se spominje da bi mogući motiv napada mogli biti dugovi. Ta bi značilo da će policija u potrazi za Ljubasovim napadačem(ima) zasigurno morati pročešljati i poslovanje brojnih tvrtki koje se povezuju s njim. On se inače u javnosti prije par mjeseci spominjao kao jedan od većih poreznih dužnika, čije su tvrtke upale u financijske probleme, a neke su završile i u stečaju.

 

Obzirom da je Ljubas i vlasnik portala Dnevno.hr, policija će se zasigurno  baviti i tim djelom njegovog poslovanja, tim više što portal Dnevno ima i registrirane domene u Srbiji i BiH prenosi Večernji list.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

michael ljubas, pljačka, pucnjava, zagreb, crna kronika