Scena

PREDSTAVLJAMO: Pogledajte: Kraljica Harija Rončevića dobila svoje video izdanje!

Kao i svaki puta do sada glazbu, tekst i produkciju potpisuje sam Hari, dok je aranžman zajedničko djelo Harija i Alberta Limića.

Piše: PolitikaPlus

Glazbena poslastica, ali i adut Harija Rončevića za nadolazeći 63. Zagrebački festival ‘Moja kraljice’ dobila je svoje video izdanje.

‘Moja kraljice’ novi je singl za koji je zaslužna provjerena ekipa suradnika. Kao i svaki puta do sada glazbu, tekst i produkciju potpisuje sam Hari, dok je aranžman zajedničko djelo Harija i Alberta Limića.

'Pjesma 'Moja kraljice' za Zagrebački festival, osobno mi je jako draga. Nadam se kako će se isto tako svidjeti obožavateljima ali i svim slušateljima', rekao je Hari o pjesmi.

Dok je ‘Kraljica’ polako stizala do srca slušatelja putem radijskog etera, Hari je snimio istoimeni spot. Također, i kod video spota surađivao je sa provjerenom ekipom koju predvodi redatelj Željko Petreš.
Spot je poseban zbog toga što su korišteni čudni rakursi snimanja poznatih splitskih lokacija sa odličnom glumom mladih splitskih glumaca Zorane Kačić Čatipović i Pere Eranovića.

Spot sam definirao kao sažetak jedne španjolske telenovela – ljubav, svađa, pomirenje. Posebna zahvala ide paru fetivih splitskih gnjuraca koji su odglumili nekoliko kadrova u spotu’, rekao je Hari o spotu.

 

Spot pogledajte OVDJE.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

pjesma, hari rončević, spot