Hrvatska

JASNO I GLASNO: Ivan Kovačić: Most je nezadovoljan radom gospodina Radmana

'Nije zapelo sa sastavljenjem Vlade.'

Piše: PolitikaPlus/Hina

Saborski zastupnik i član Vijeća za suradnju Mosta i Domoljubne koalicije Ivan Kovačić izjavio u četvrtak kako u vezi sa sastavljanjem Vlade "nigdje nije zapelo", da će "pomoćnici i zamjenici biti imenovani čim prije",  a da se Most trudi kako bi se izabrali najbolji.


"Ministri biraju i s nekim prijedlozima nisu zadovoljni. Što se tiče nas u Mostu, mi se trudimo da se izaberu najbolji, a ne da se na brzinu pravi politička trgovina", istaknuo je omiški gradonačelnik Kovačić u četvrtak nakon potpisivanja sporazuma o sanaciji stijena iznad Omiša.

 

Također je rekao da će Klub zastupnika Mosta razmotriti SDP-ov prijedlog o naknadi od 8000 kuna za novorođenče. 


"Na klubu zastupnika ćemo raspravljati o tom prijedlogu pa ćemo vidjeti hoćemo li ga podržati", rekao je odgovarajući na novinarska pitanja .

 

U vezi s procedurom za smjenu ravnatelja HRT-a Gorana Radmana,  pošto se Most već očitovao da bi Radman trebao otići, Kovačić je istaknuo kako je Most "nezadovoljan radom gospodina Radmana", što je on i rekao medijima.


"Vidjet ćemo kako će to ići dalje, da se možda napravi i promjena ravnatelja Hrvatske televizije", rekao je Kovačić odgovarajući na pitanja u vezi s mogućom smjenom na HRT-u.

 

Kao gradonačelnik, Kovačić je najavio da bi Omiš već do ljeta "mogao izgledati totalno drukčije" jer će od prodaje autobusnog kolodvora na raspolaganju imati oko 30 milijuna kuna koje će investirati u određene projekte.


Omiški autobusni kolodvor površine oko 4000 četvornih metara prodan je u srijedu na dražbi za 29,9 milijuna kuna tvrtki "Stomorica", koja se bavi prometom nekretninama.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

goran radman, hrt, most, ivan kovačić, vlada