Zagreb

ŽUPANIJA: 2,3 milijuna kuna za zdravstvene i socijalno-humanitarne udruge

Prijave se podnose do 29. ožujka.

Piše: PolitikaPlus
Zagrebačka županija objavila je javni natječaj za dodjelu 2,3 milijuna kuna za financiranje programa i projekata zdravstvenog, socijalnog, humanitarnog i sličnog značenja u 2016. godini, priopćeno je u utorak iz Ureda župana. 

Prijave se podnose do 29. ožujka, a prijaviti se mogu udruge i druge neprofitne organizacije te ustanove čija je djelatnost briga za djecu s posebnim potrebama, čiji je osnivač Hrvatska ili jedinice lokalne samouprave na području Zagrebačke županije.

Program i projekt koji provodi udruga, druga neprofitna organizacija ili ustanova mora biti namijenjena stanovnicima Zagrebačke županije i biti besplatna za korisnike. Provedba projekta ne smije trajati dulje od 12 mjeseci, te se mora jasno odrediti područje provedbe i ciljane skupine korisnika.

Od posebnog interesa za Zagrebačku županiju su programi i projekti koji se odnose na zdravstvene, socijalne i humanitarne programe i projekte, branitelje, brigu za umirovljenike i osobe starije životne dobi, te zaštitu od nasilja u obitelji.

Tekst natječaja i obrasci na kojima se prijavljuju programi i projekti nalaze se na web stranici www.zagrebacka-zupanija.hr.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

novac, zagrebačka županija, projekti