Kultura

VIDEO: Evo tko je dobio ulaznice za dramu s Omarom Syjom 'ČOKOLADA'

Dijelimo 3X2 kino ulaznice.

Piše: PolitikaPlus

Od danas do SRIJEDE 09. 03. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnom igrom koju organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal Politikaplus u kojoj dijelimo 3X2 kino ulaznice za francusku dramu s Omarom Syjom u glavnoj ulozi ČOKOLADA (CHOCOLAT) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojemu se prikazuje predmetni film: Zagreb (CineStar Zagreb (Branimir centar) i CineStar Avenue Mall), Rijeka i Osijek.


Sudionici nagradne igre, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i njegov poštanski broj), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela, te u kojem multipleksu „CineStar“ u Hrvatskoj bi željeli pogledati film. Sve to šaljete na mail: [email protected]


Dobitnici mogu kino-ulaznice iskoristiti od ČETVRTKA 10. 03. do SRIJEDE 16. 03. u „CineStaru“ u kojem su izabrali pogledati film. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu podizanja osvojenih nagradnih kino-ulaznica, koje mogu podići uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, od ČETVRTKA 10. 03. do SRIJEDE 16. 03, bilo koji od tih dana u navedenom roku i za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvorani i Gold Class dvoranama.


Nagradno pitanje je: Koja je profesija glavnog lika, Rafaela Padillaua, kojega tumači popularni francuski glumac Omar Sy, u filmu ČOKOLADA?


Dobitnice su: Ivana Zorić, Marina Belak i Mirela Matijević Erceg.


ČOKOLADA (CHOCOLAT)


Francuska, 2016.


Redatelj: Roschdy Zem


Uloge: Omar Sy, James Thierrée, Noémie Lvovsky

Žanr: drama

Trajanje: 110 minuta

Distributer: Gaumont/Mandarin Films/Blitz Film & Video Distribution


Film „Čokolada“ priča je o Rafaelu Padillau (Omar Sy) rođenom na Kubi 1868. godine i prodanom u ropstvo u dobi od 9 godina. Nakon bijega iz ropstva, otputovao je u Pariz i započeo karijeru u cirkusu, zadivljujući Francuze svojim talentima kao pjevač i plesač, te kao klaun imena „Čokolada“. 

 

Nagrađivani glumac Omar Sy, zvijezda je filma „Čokolada“, koji se temelji na životu Rafaela Padillae, kubanskog roba koji je postao prvi cirkuski izvođač u Francuskoj poslije prvog svjetskog rata.

 

U kinima, u Zagrebu ekskluzivno u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nagradna igra, film, čokolada