Zagreb

POZIV ZA KANDIDATE: Zagrebačko sveučilište pokreće upis na specijalistički studij "Intelektualno vlasništvo"

Detaljnije informacije na mrežnim stranicama Sveučilišta.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Sveučilište u Zagrebu pokreće upis na poslijediplomski sveučilišni interdisciplinarni specijalistički studij "Intelektualno vlasništvo" i poziva zainteresirane kandidate da do kraja ožujka ispune obrazac na mrežnim stranicama sveučilišta i time iskažu interes za taj studij za koji će natječaj za upis biti objavljen u travnju ove godine.

 

Zagrebačko sveučilište priopćilo je kako je na njegovim mrežnim stranicama www.unizg.hr objavljen poziv za iskazivanje interesa za upis na poslijediplomski sveučilišni interdisciplinarni specijalistički studij "Intelektualno vlasništvo" u akademskoj godini 2016./2017. Zato Sveučilište poziva kandidate koji želi steći akademski naziv sveučilišni specijalist/specijalistica intelektualnoga vlasništva da do 31. ožujka ove godine ispune obrazac dostupan na poveznici: http://intvla.unizg.hr/index.php/obrazac-za-iskazivanje-interesa/. Natječaj za upis na studij bit će pak objavljen ovoga travnja.

 

Kako se navodi, pravo upisa na studij imaju pristupnici sa završenim sveučilišnim dodiplomskim ili diplomskim studijem i ostvarenih najmanje 300 ECTS bodova ili usporedivim studijem u inozemstvu. Studij traje dva semestra i nosi 60 ECTS bodova, školarina iznosi 40.000 kuna, a na studij se može upisati najviše 40 studenata.

 

Ističe se kako su programom studija obuhvaćeni najvažniji pravni, tehnološki, umjetnički i ekonomski aspekti područja intelektualnoga vlasništva te će polaznici, po završetku studija, stečena znanja moći primijeniti u području intelektualnoga vlasništva i rješavanja problema vezanih uz zaštitu i iskorištavanje intelektualnih tvorevina u praksi u raznim strukama.

 

Detaljnije informacije o tome studiju dostupne su na mrežnim stranicama zagrebačkoga Sveučilišta.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ZAGREB, SVEUČILIŠTE, STUDIJ