Hrvatska

JOŠ JEDAN GAF POLICIJE: Ukrali strojnicu ogulinskoj policiji i "dostavili" je pred vrata umirovljenog inspektora

U Ogulinu je iz policijske zgrade prošlog tjedna otuđena strojnica sa streljivom.

Piše: PolitikaPlus/Hina

U Ogulinu je iz policijske zgrade prošlog tjedna otuđena strojnica sa streljivom, a karlovačka Policijska uprava potvrdila je to u utorak te je priopćila da je strojnica poslije pronađena, pri čemu nije navela pojedinosti, osim da o tome traje kriminalističko istraživanje.


 Na pitanje Hine je li točno da je u Policijskoj postaji u Ogulinu 29. ožujka nestala strojnica Ero, navodno ona za koju je zadužen načelnik osobno, koja je poslije ostavljena ispred vrata stana policijskog inspektora u mirovini Jovana Dragića, karlovačka Policijska uprava odgovorila je da je strojnica sa streljivom otuđena i poslije pronađena ta da istraga traje.


 U  petak, 1. travnja nekoliko minuta poslije 20 sati netko je pozvonio na vrata stana Jovana Dragića, inspektora koji je do 1995. radio u ogulinskoj policiji. Njegova supruga Mira Dragić rekla je da je njezin muž otvorio vrata te da je puška pala u hodnik, ali on ništa nije dirao, nego je odmah pozvao policiju. Dodala je da ih je to jako uznemirilo jer su tijekom Domovinskog rata bili žrtve miniranja - kuća im je, kako je rekla, bila 'dignuta' u zrak kao što su se tada 'dizale' pojedine srpske kuće. 


 "Ne mogu reći zašto nam je netko stavio pušku. Možda to nema nikakve veze s onim prije, ali uznemirila sam se, jako je to neugodno, to je moglo biti ciljano, da nam naprave neko čudo. Došla je policija, napravili su svoj dio posla i sad moramo čekati, rekla je Mira Dragić.


  A umirovljeni inspektor  Dragić samo je rekao kako je zbog strojnice sutra u  Policijskoj upravi karlovačkoj.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

puška, pljačka, policija, ogulin