Tehnologija

HAK: Stanje u prometu; Ograničenja na autocestama A3 i na A7

Zbog prometne nezgode na 130. km autoceste A3 Bregana-Lipovac, poslije čvora Novska, u smjeru Lipovca, HAK poziva vozače na oprez.

Piše: PolitikaPlus

Zatvorena je autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova Hreljin i Križišće u smjeru Krka, a danas od 8 sati bit će zatvoren vozni trak na autocesti A7 između čvorova Sveti Kuzam i Draga u smjeru Zagreba.

 

Zbog prometne nezgode na 130. km autoceste A3 Bregana-Lipovac, poslije čvora Novska, u smjeru Lipovca, HAK poziva vozače na oprez.

 

Večeras od 22 do ujutro u 6 sati na autocesti A1 kroz tunel Stražina (dionica Bisko-Blato na Cetini) i Šubir (dionica Vrgorac-Ploče) u smjeru Zagreba i 14. travnja od 22 do 6 sati u smjeru Dubrovnika zaustavljat će se promet višekratno u trajanju od 15min ( zbog radova na održavanju ventilacijskih sustava).


Do 15 lipnja na državnoj cesti DC201 u blizini graničnog prijelaza Požane/Sočerga vozi se uz regulaciju prometa semaforima, a i dalje je zabrana prometa za autobuse i teretna vozila koji se preusmjeravaju na Kaštel.


Do 30. travnja, zbog radova, vozi se usporeno graničnim prijelazom Vinjani Donji.

 

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. Do 18. travnja zbog radova u trajektnom pristaništu u Loparu, ne plovi trajekt na liniji Valbiska (otok Krk)–Lopar (otok Rab).


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hak, promet