Tehnologija

HAK: Zatvorena autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera

Te između čvorova Hreljin i Križišće u smjeru Krka.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Zatvorena je autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova Hreljin i Križišće u smjeru Krka, izvijestio je u subotu ujutro Hrvatski auto klub. 


Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi, zbog suženja kolnika i manje protočnosti vozila, mogući su zastoji, pa vozače molimo za strpljenje. 16./17. travnja od 22 do 5 sati ujutro za sav promet bit će zatvorena riječka obilaznica između čvorova Diračje i Orehovica u smjeru Zagreba. Obilazak je kroz grad Rijeku (do 29. travnja radnim danima).


Do 22. travnja na dionici državne ceste DC1 Budačka Rijeka-Grabovac u zoni radova vozi se naizmjence, jednim prometnim trakom uz regulaciju semaforima.


Do 30. travnja od 8 do 19 sati, zbog razminiranja, zatvara se povremeno županijska cesta Slunj-Cetingrad (ŽC3258) u mjestu Grabarska. Vozila se propuštaju svakog punog sata po 15 minuta.


Zbog radova je zatvorena brza cesta DC10 od čvora Dubrava do spoja s državnom i županijskom cestom u Cugovcu (DC28-ŽC3052). Obilazak je kroz Vrbovec (do 31. svibnja).


U Zagrebu, do petka 22. travnja do 20 sati zatvorena je Marohnićeva ulica u zoni raskrižja sa Slavonskom avenijom. Obilazak: Prisavlje - Trnjanska struga VI - Trnjanska struga V - Slavonska avenija i obratno.


Povodom dolaska relikvija Sv. Leopolda Mandića u Zagreb od 15. do 17. travnja od 6 sati do 24 sata, privremeno se zatvara desna prometna traka u Avenije Gojka Šuška od okretišta tramvaja do Ulice R. Kolaka u oba smjera (po procjeni Policije).


Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.


17. travnja trajekt na liniji Split-Vis isplovit će iz Visa u 16:30 sati (umjesto u 15:30), a iz Splita u 19 sati (umjesto u 18:30 sati).


Do 18. travnja zbog radova u trajektnom pristaništu u Loparu, ne plovi trajekt na liniji Valbiska (otok Krk)–Lopar (otok Rab).


Na graničnom prijelazu Slavonski Brod pojačan je izlazak osobnih vozila.


Izlazak teretnih vozila pojačan je na Bajakovu (kolona je oko 3 km).


Do 15. lipnja na državnoj cesti DC201 u blizini graničnog prijelaza Požane/Sočerga vozi se uz regulaciju prometa semaforima, a i dalje je zabrana prometa za autobuse koji se preusmjeravaju na Kaštel.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

promet, hak