Tehnologija

HAK: Pojačan promet na gradskim prometnicama i obilaznicama

Hrvatski autoklub (HAK) vozače upozorava da trebaju prilagoditi brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Pojačan je promet povremeno na gradskim prometnicama i obilaznicama, pa Hrvatski autoklub (HAK) vozače upozorava da trebaju prilagoditi brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.


Zbog radova zatvorena je autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova Hreljin i Križišće u smjeru Krka.


Na autocesti A1 kroz tunel Malu Kapelu te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Veliki Gložac vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno.


Do 24. travnja zbog međunarodne biciklističke utrke Tour of Croatia promet će biti povremeno i privremeno prekidan po etapama. Vozače molimo za poštivanje privremene prometne regulacije i uputa policije. 


Četvrta etapa se danas  od 12,25 do 16 sati kreće državnim i županijskim cestama od Crikvenice do Učke: Crikvenica-Selce-Novi Vinodolski-Bribir-Tribalj-Kraljevica-Meja-Gornje Jelenje-Rijeka-Opatija-Učka.


Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo, kolona je duga oko kilometar.


Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.


U subotu 23. travnja trajekt na liniji Split-Vis umjesto u 15,30 sati isplovit će iz Visa u 16,30 sati, a iz Splita prema Visu u 19 sati, umjesto u 18,30 sati.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

promet, hak