Hrvatska

KOMENTAR: Matić prosvjednicima: HDZ će vas iskoristiti kao prezervativ

'Ako sam ja jedini razlog za postavljanje šatora onda im mogu poručiti - ne nosite taj šator jako daleko I'll be back.'

Piše: PolitikaPlus

 Bivši minstar branitelja Predrag Matić komentirao je danas uklanjanje šatora iz Savske 66.


''Pozdravljam odluku da završi ova farsa jer nema za to drugog naziva. 'Oba su pala i oba će pasti' nemaju veze s braniteljskim pravima što su tobože branitelji tražili. Nakon godinu i pol iskorišteni su po tko zna koji put, nažalost ne posljednji. Sjetimo se splitske rive. Ovo što se radilo godinu i pol dana, što bi rekao jedan ministar nenarodne današnje vlasti, najveće je moralno posrnuće hrvatskih branitelja. Ona ljubav građana prema braniteljima zbiljno je ugrožena iznošnjem boca i napadom na policiju. Novog zakona neće biti, ustavnog pogotovo, izjednačavanja prava HV-a s HVO-om neće biti. Ako sam ja jedini razlog za postavljanje šatora onda im mogu poručiti - ne nosite taj šator jako daleko I'll be back'', kazao je Matić.


''Ova vlada je imala priliku 25 godina rješavati njihove probleme. Nema novog zakona ne zato što ja to želim nego nema''.


''Sram ih može biti, ali u cijeloj ovoj priči profitirali su. Jedan je predsjedničin savjetnik dvojica su postali ministri, a svi ostali dečki žao mi je - nazad u anonimnost gdje ste bili i čekajte da na vlast dođe lijeva pozicija pa da vas ponovno HDZ iskoristi i zloupotrijebi kao prezervativ svih ovih 25 godina'', rekao je Matić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

prosvjednici, branitelji, fred matić