Tehnologija

HAK: Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici i na autocesti A1

Zbog radova zatvorena je autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova Hreljin i Šmrika u smjeru Krka.

Piše: PolitikaPlus

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Slavoniji. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici i na autocesti A1 između čvora Gospić i tunela Sveti Rok. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

 

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu, na cesti Bruvno-Mazin-Dobroselo (DC218).

 

Zbog radova zatvorena je autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova Hreljin i Šmrika u smjeru Krka.

 

Na autocesti A1 kroz tunele Mala Kapela i Sveti Rok te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Veliki Gložac vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno. Do 15. svibnja na dionici autoceste A2 Zagreb-Macelj između čvorova Jankomir i Zaprešić na nadvožnjaku Bestovje, zatvoren je istočni kolnik (u smjeru Zaprešića). Vozi se dvosmjerno, zapadnim kolnikom od 4. +700 do 2. +500 km, uz privremenu prometnu regulaciju. Do 30. travnja od 08,00 do 19,00 sati, zbog razminiranja, zatvara se povremeno županijska cesta Slunj-Cetingrad (ŽC3258) u mjestu Grabarska. Vozila se propuštaju svakog punog sata po 15 minuta.

 

Zbog radova je zatvorena brza cesta DC10 od čvora Dubrava do spoja s državnom i županijskom cestom u Cugovcu (DC28-ŽC3052). Obilazak je kroz Vrbovec (do 31. svibnja 2016.god)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hak, promet