Tehnologija

HAK: Jak vjetar usporava promet na autocesti A1,kolnici mjestimice mokri i skliski

Na autocesti A1 kroz tunel Mala Kapela i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Veliki Gložac vozi se jednom tunelskom cijevi dvosmjerno.

Piše: PolitikaPlus

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Slavoniji, Gorskom kotaru i Lici, izvijestio je u srijedu ujutro Hrvatski autoklub (HAK). 

 

Jak vjetar mjestimice usporava promet na autocesti A1 između čvorova Šestanovac i Vrgorac. Na autocesti A1 kroz tunel Mala Kapela i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Veliki Gložac vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno. Zbog radova zatvorena je autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova Hreljin i Šmrika u smjeru Krka.

 

Do 15. svibnja na dionici autoceste A2 Zagreb-Macelj između čvorova Jankomir i Zaprešić na nadvožnjaku Bestovje, zatvoren je istočni kolnik, u smjeru Zaprešića. Vozi se dvosmjerno, zapadnim kolnikom, uz privremenu prometnu regulaciju.

 

U četvrtak, 5. svibnja, od 9 do 9,30 zbog pregleda malog luka bit će prekinut promet na Krčkom mostu. Zbog radova na mostu Bistrina, na Jadranskoj magistrali DC8, vozi se naizmjence, uz regulaciju semaforima. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

 

Trajekti i katamarani plove redovito.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

promet, hak