Tehnologija

HAK: Stanje na cestama: Magla smanjuje vidljivost u Lici

Magle ima i na autocesti A1 između čvorova Bosiljevo i Gospić, a zbog magle se na mostu Gacka vozi uz ograničenje brzine na 80 kilometara na sat.

Piše: PolitikaPlus

Kolnici su mjestimice mokri u Slavoniji i u Gorskom kotaru, a magla smanjuje vidljivost na cestama u Lici, izvijestio je u petak Hrvatski autoklub (HAK) .

 

Magle ima i na autocesti A1 između čvorova Bosiljevo i Gospić, a zbog magle se na mostu Gacka vozi uz ograničenje brzine na 80 kilometara na sat.

 

Zbog prometne nezgode na autocesti A3 Bregana-Lipovac, poslije čvora Ivanić Grad u smjeru Lipovca vozi se jednim trakom, usporeno.

 

Zbog radova zatvorena je autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova Hreljin i Šmrika u smjeru Krka.

 

 Do 15. svibnja na autocesti A2 Zagreb-Macelj između čvorova Jankomir i Zaprešić na nadvožnjaku Bestovje vozi se dvosmjerno, zapadnim kolnikom uz privremenu prometnu regulaciju.

 

 Na autocesti A1 kroz tunel Malu Kapelu te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Veliki Gložac vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno.

 

 Na graničnim prijelazima promet je redovit.

 

 Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

promet, hak