Scena

"NEPOMIRLJIVE RAZLIKE": Johnny Depp se rastaje od Amber Heard nakon 15 mjeseci braka

Američka glumica je tražila razvod na sudu Los Angelesa u ponedjeljak.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Nakon samo 15 mjeseci braka, američki glumac Johnny Depp rastaje se od Amber Heard zbog "nepomirljivih razlika", objavilo je u srijedu nekoliko američkih medija.


Američka glumica je tražila razvod na sudu Los Angelesa u ponedjeljak, objavio je informativni portal slavnih TMZ.


Heard (30) zahtjev za razvod  je predala dva dana nakon smrti majke Johnnyja Deppa, Betty Sue Palmer. U zahtjevu je navodno navela kao razlog "nepomirljive razlike" koje postoje između nje i 52-godišnjeg Deppa.


Par koji nema zajedničke djece, bio je mjesecima u središtu rasprave u Australiji gdje su uhićeni jer su ilegalno uveli dva psa u zemlju.


U to vrijeme je ministar poljoprivrede Barnaby Joyce prijetio eutanazijom psima ukoliko ne ih vrate u Sjedinjene Države.


Prošlog mjeseca je glumica priznala da je falsificirala dokumente dviju životinja kako bi ih uvela u Australiju gdje je Depp snimao peti nastavak " Pirata s Kariba"  ("Dead men Tell no Tales").


Australski sud je u travnju odredio Amandi Heard obvezu uzornog ponašanja tijekom mjesec dana uz uvjetnu globu od 1.000 australskih dolara (685 eura).


Ministarstvo poljoprivrede je naložilo paru da se u video snimci ispriča zbog incidenta, a ta je snimka na YouTubeu pregledana oko 5 milijuna puta. 


Amber Heard i Johnny Depp postali su par nakon glumčeva razlaza s dugogodišnjom partnericom, francuskom glumicom Vanessom Paradis, s kojom ima dvoje tinejdžera, sina i kćer.  

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

brak, razvod, amber heard, Johnny Depp