Tvrtke

OSVRT: Vesna Balenović: Za kriminalce časnog uzmaka nema

'Svojim radom sam javno razotkrila njihovu pljačku i devastaciju INE.'

Piše: PolitikaPlus

Na Tijelovo prije deset godina plaćeni udbini liječnici povezani s „naftnom mafijaškom kremom“, dijagnosticirali su mi nepostojeći obostrani karcinom pluća (carc bilateral pulm) i prognozirali mi još samo par mjeseci života. Željeli su me obeshrabriti i ukloniti jer sam svojim radom javno razotkrila njihovu pljačku i devastaciju INE. Tim liječnicima nisam povjerovala, odbila sam operaciju s koje se sigurno ne bih vratila i zato sam danas s Vama, piše u priopćenju Vesna Balenobić.


Priopćenje prenosimo u cijelosti.


Razotkrivajući kriminal svojim zdravljem i životom branila sam INU, u kojoj su trebala raditi naša djeca, koja danas na žalost masovno napuštaju Hrvatsku i prisiljena su svoju sreću tražiti po bijelom svijetu. Dok su se neki salonski političari ex katedra, zalagali za boljitak Hrvatske, ja sam na sva zvona upozoravala na crni scenarij u INI, još davne 2001. godine, koji nam se upravo sada događa.


Od osamostaljenja pa do danas imovinu Hrvatske, pod velom očuvanja nacionalnih interesa neki pojedinci iz najužeg političkog vrha koriste isključivo za bezobzirnu pljačku i osobno bogaćenje, pri čemu ne prežu cijelu Hrvatsku, za šaku forinti baciti pod noge  naših susjeda.


Umjesto da takve strane plaćenike DORH i hrvatsko pravosuđe za primjer drugim lopovima i izdajnicima, maknu s političke scene i strpaju na doživotnu robiju, ti isti pojedinci s Markovog trga, još uvijek imaju snage, drskosti i hrabrosti svoje izdajničko ponašanje  tumačiti brigom za Hrvatsku. Dosta nam je takvih domoljuba i vođa! Njih interventna policija s licem prema podu, noseći za ruke i noge treba baciti sucima na Zrinjevac, a potom ravno u  remetinečki zatvor. Za kriminalce časnog uzmaka nema! Njima ne treba dozvoliti nikakav častan uzmak, jer oni časti nemaju i čast ne zaslužuju

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ina, vesna balenović, kriminal