Tehnologija

HAK: Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici

Zbog radova zatvorena je autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova Hreljin i Križišće u smjeru Krka.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici i na dionici autoceste A1 između tunela Mala Kapela i Sveti Rok, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).


Zbog radova zatvorena je autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova Hreljin i Križišće u smjeru Krka.


Do 15. lipnja, radnim danima od ponedjeljka do petka, od 8 do 13 sati i od 15,20 do 18 sati zatvara se državna cesta DC52 u Vrhovinama (zbog radova na križanju željezničke pruge Oštarije-Knin-Split). Obilazak: Zalužnica-Čovići-Lički Osik-Korenica-Borje (DC52) i obrnuto.


Dvosmjerno se vozi na autocestama: A2 Zagreb-Macelj između naplatnih postaja Zaprešić i odmorišta Jakovlje (od 10. do 12. km);  A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Okučani u zoni radova; jednom tunelskom cijevi kroz tunele: Malu Kapelu i Sveti Rok na autocesti A1.


Za sav promet zatvorene su državne ceste: DC1 u Krapini (obilazak za osobna vozila je gradskim ulicama, a za teretna autocestom A2 Zagreb-Macelj između čvorova Krapina i Đurmanec); DC10 od čvora Dubrava do spoja s državnom i županijskom cestom u Cugovcu (obilazak je kroz Vrbovec); DC48 između Poreča i Pazina na dionici: Šurani-Kičer (kod Tinjana); spoj državnih cesta DC219 Ulica Domovinskog rata i DC1 Vukovarska ulica (bivša Splitska ulica) u Sinju.


Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.


Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

promet, hak