Kultura

NE PROPUSTITE: Evo tko ide na predstavu VANJA I SONJA I MAŠA I PICKO

Darujemo 1x2 ulaznice.

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 13. 06. do podneva „idemo“ s nagradnom igrom koju organiziraju Zagrebačko Gradsko Kazalište "Komedija" i portal Politikaplus, u kojoj za hit-predstavu ZGK „Komedija“, VANJA I SONJA I MAŠA I PICKO, koja će biti na programu u UTORAK 14. 06. u 19.30 sati, u ZGK „Komedija“, Kaptol 9, darujemo 1x2 ulaznice (jedan dobitnik/dobitnica dobiva dvije (2) ulaznice).


Sudionici nagradne igre, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela. Sve to šaljete na mail: [email protected]


Dobitnik/dobitnica NEĆE POSEBNO biti obaviješten o osvojenim ulaznicama, njegovo/njezino ime nalazit će se na blagajni ZGK „Komedija“, Kaptol 9, a ulaznice se podižu uz predočenje osobne iskaznice na dan predstave od 18.30 sati.


Nagradno pitanje za predstavu VANJA I SONJA I MAŠA I PICKO je: U kojem mjesecu 2016. godine je održana svečana premijera hit-predstave „Vanja i Sonja i Maša i Picko“? 


Dobitnik je: Hrvoje Kusulja


Više o predstavi saznajte OVDJE.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

komedija, VANJA I SONJA I MAŠA I PICKO, kazalište