Hrvatska

KRIZA VLADE: Ministar Horvat uvjeren u uspješno preslagivanja Vlade

Pričekajmo da se neke stvari provedu u djelo. Do kraja četvrtka znat ćemo gotovo sve...

Piše: PolitikaPlus/Hina

Ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat izjavio je u utorak u Zagrebu kako je uvjeren da će preslagivanje Vlade biti provedeno uspješno, i da će Zdravko Marić biti odličan novi premijer.

 

 Odgovarajući na pitanja novinara nakon predstavljanja projekata za financiranje iz EU fondova, Horvat je na upit je li uvjeren da će preslagivanje Vlade biti provedeno na uspješan način, kratko odgovorio - "Uvjeren sam". Na često pitanje ovih dana 'ima li HDZ 76 ruku' u Hrvatskom saboru, te misli li da će i za njega biti mjesta u budućoj Vladi, Horvat je kazao kako se "danas jako puno priča", a na da će se do četvrtka znati gotovo sve.

 

"Pričekajmo da se neke stvari provedu u djelo. Do kraja četvrtka znat ćemo gotovo sve", odgovorio je Horvat, a na dodatno pitanje što ako preslagivanje ne prođe uspješno, i Hrvatska dobije tehničku vladu, kazao je kako onda treba "pričekati ponedjeljak i vidjeti što dalje".  Komentirao je i odabir Zdravka Marića, trenutnog ministra financija, za budućeg mandatara, ocijenivši da je to odličan izbor.


 "Gospodin Marić ima jako velikog iskustva u financijskom svijetu i bit će odličan premijer", zaključio je ministar poduzetništva i obrta Horvat.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

darko horvat, ministar, vlada