Hrvatska

'PUKAO ŽIVI ZID': Skupština: Sinčić i Pernar su smijenjeni! Glavni odbor: Skupština je protupravna

Skupština je sazvana je zbog saznanja o krivotvorenju dokumenata, lažiranja glavne skupštine stranke te pokretanja kaznene odgovornost protivi Pernara, Sinčića i Palfija.

Piše: PolitikaPlus

U zagrebačkom hotelu Laguna održana je izvanredna skupština Živog zida, koja je bila zatvorena za javnost, a jedan od šefova stranke saborski zastupnik Ivan Vilibor Sinčić nije bio na skupštini.Novi predsjednik Živog zida je Siniša Gabrić, dopredsjednik je Neno Koljaja, a glavni tajnik Hrvoje Kekec prenosi HRT.

 

 

Izvanredna skupština sazvana je zbog saznanja o krivotvorenju dokumenata, lažiranja glavne skupštine stranke te pokretanja kaznene odgovornost protivi Ivana Pernara, Ivana Sinčića i Vladimira Palfija. Mi smo na zahtjev jedne trećine članova skupštine sazvali izvanrednu skupštinu na kojoj je izmijenjen statut. Stranku više ne vodi pet supredsjednika jer se taj model pokazao neučinkovitim. Stoga smo izabrali predsjednika, dopredsjednika i glavnog tajnika kjji će zastupati stranku, kazao je jedan od članova stranke.

 


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

sinčić, živi zid