Sport

U PONEDJELJAK LIJEČNIČKI: Marko Pjaca se pridružuje Brozoviću i Perišiću u Interu

Gazzetta dello Sport navodi da je zagrebački klub pristao na odštetu u visini od oko 20 milijuna eura, u koju su uključeni bonusi.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Nogometaš hrvatskog prvaka Dinama i reprezentativni napadač 21-godišnji Marko Pjaca već bi se sljedećeg tjedna trebao pridružiti 'vatrenim' suigračima Ivanu Perišiću i Marcelu Borozoviću u milanskom Interu, objavili su talijanski mediji, a Gazzetta dello Sport navodi da je zagrebački klub pristao na odštetu u visini od oko 20 milijuna eura, u koju su uključeni bonusi. 

 

Pjaca je svojim igrama u dresu Dinama, kao i u nastupima na Europskom nogometnom prvenstvu u dvobojima sa Španjolskom i Portugalom zainteresirao mnoge velike europske klubove, a kao moguće nove destinacije 21-godišnjeg napadača najglasnije su spominjani Milan, Fiorentina i Liverpool.

 

No, čini se da je milanski Inter bio najbrži i najkonkretniji u svojoj ponudi te uspio dogovoriti sve detalje s vodstvom Dinama i Pjacinim zastupnicima pa je za ponedjeljak već zakazan i liječnički pregled koji će brzonogi hrvatski reprezentativac proći u Milanu, prije nego što se dogovore i posljednji detalji te stavi svoj potpis na novi ugovor.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

marko pjaca, milano, nogomet