Tehnologija

NA A1: Oprez: Izvanredni radovi u tunelima Grič i Brinje

Radovi će se izvoditi tijekom tjedna, te će sukladno planu i tehnologiji izvođenja biti završeni u četvrtak, 7. srpnja.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Hrvatske autoceste izvijestile su da će od 4. do. 7. srpnja popravljati revizijska okna u tunelima Grič i Brinje na autocesti A1, zbog čega će se promet u oba tunela odvijati jednom tunelskom cievi.

 

Redovitim pregledom u tunelima Grič (oba smjera) i Brinje (smjer Dubrovnik) uočena su određena oštećenja revizijskih okana, te će se odmah početi s njihovom sanacijom, priopćeno je iz Hrvatskih autocesta. Radovi će se izvoditi tijekom tjedna, te će sukladno planu i tehnologiji izvođenja biti završeni u četvrtak, 7. srpnja, kako ne bi utjecali na promet tijekom vikenda, navodi HAC.

 

Zbog tih radova, u tunelu Grič će promet biti reguliran na sljedeći način: smjer Zagreb od 4. srpnja od 9 sati do 22 sata 5. srpnja dvosmjerno kroz lijevu tunelsku cijev (smjer Dubrovnik); smjer Dubrovnik od 6. srpnja od 9 sati do 7. srpnja do 22 promet će se odvijati dvosmjerno kroz desnu tunelsku cijev (smjer Zagreb).

 

U tunelu Brinje (smjer Dubrovnik): od 5. srpnja od 9 sati do 7. srpnja do 22 sata promet će se odvijati dvosmjerno kroz desnu tunelsku cijev (smjer Zagreb).

 

Sve informacije o privremenim regulacijama na autocestama bit će redovito objavljivane putem redovitih izvješća HAK-a u medijima i web stranici  Hrvatskih autocesta d.o.o. (HAC).  Dodatne informacije mogu se dobiti na besplatnom info telefonu 0800 0422, navodi se u priopćenju.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

radovi, tuneli, hac