Scena

"LEI LEI": POGLEDAJTE VIDEO Novi spot Colonije natjerat će vas da zaplešete

Redatelj Darko Drinovac oduševio se Colonijinom idejom da za spot angažiraju plesni studio Fusion i da cijela priča spota bude energična, puna ritma i dobrih plesnih pokreta.

FOTO: Arhiva/Narodni radio
Piše: PolitikaPlus

Colonia je snimila novi spot za pjesmu „Lei lei“ koji će joj zapečatiti status najplesnijeg ljetnog hita!


Redatelj Darko Drinovac oduševio se Colonijinom  idejom da za spot angažiraju plesni studio Fusion i da cijela priča spota bude energična, puna ritma i dobrih plesnih pokreta.


„ Indira je fenomenalna, odlično je savladala koreografiju i rastura u plesu s ekipom!“- rekao je Drinovac koji više ni ne broji spotove koje je snimio za Coloniju.


Novi Colonijin spot za pjesmu Lei, lei pogledajte na sljedećem linku.


Boris Đurđević ponovno je iskoristio svoju formulu uspjeha i potpisuje glazbu i aranžman za hit „Lei lei“, a tekst Valerija Đurđević. Novim singlom potvrdili su da i nakon dvadeset godina Colonia ide u korak sa svjetskim trendovima, kako u zvuku tako i u spotovima koji prate njihove hitove.


„Mene  raduju snimanja, pogotovo kad surađujemo s mladim, talentiranim ljudima poput koreografkinje Dijane Hržić, koja je odradila odličan posao i s nekoliko efektnih pokreta napravila čudo!“ – izjavila je Indira koja je za atraktivne kostime u spotu angažirala dizajnera Zigmana, a njezin beauty tim i dalje čine salon Renata i Lada Mitrašinović.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

pjesma, spot, colonia