Zagreb

RIJEČKI OGRANAK : 'U Hrvatskoj nema čovjeka poput mene, s tolikim djelima i vizijama'

Zagreb sam učinio po mjeri čovjeka te sad to želim učiniti i u cijeloj Hrvatskoj.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Predsjednik političke stranke Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je najavio da će se kandidirati za hrvatskog premijera na prijevremenim izborima u rujnu, u utorak je u Rijeci rekao kako u Hrvatskoj nema čovjeka poput njega, "s tolikim iskustvom, djelima iza sebe i vizijama".

 

Bandić je na predstavljanju riječkog ogranka svoje stranke ustvrdio da je protekla vlada bila eksperiment u kojem je izgubljeno pola godine te izrazio uvjerenje da Stranka rada i solidarnosti odlučivati o većini nakon izbora u jesen.

 

"Hrvatsku treba probuditi iz apatije i malodušnosti, trebaju joj ljudi odlučnosti, znanja i vizija", rekao je Bandić te naveo da je, zajedno sa svojim suradnicima, učinio Zagreb gradom po mjeri čovjeka te da sad to želi učiniti i u cijeloj Hrvatskoj. Kazao je da očekuje da će stranka ući u riječko Gradsko vijeće nakon sljedećih lokalnih izbora te najavio osnivanje drugih stranačkih ogranaka u gradovima i općinama diljem u Hrvatske.

 

Prva predsjednica riječkog ogranka Katarina Toković istaknula je da žele spajati i uvažavati različitosti te surađivati sa svima u cilju boljitka hrvatskih građana.

 

Prije početka skupa, Milan Bandić je, odgovarajući na novinarsko pitanje zbog čega je odustao od tužbe protiv predsejdnika SDP-a Zorana Milanovića kazao da je to učinio "zato što mržnja razara i ubija, oprost je smiraj duše, a zaborav je gubljenje identiteta". 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

bm365, Milan bandić, rijeka