Tehnologija

HAK: Zbog olujne bure Paški most zatvoren je za sav promet

Samo za osobna vozila otvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje i državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54).

Piše: PolitikaPlus/Hina

Zbog olujne bure Paški most zatvoren je za sav promet, a samo za osobna vozila otvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje i državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54).


Na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika te na Krčkom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila), javio je Hrvatski autoklub (HAK) u 7 sati.


Jak vjetar usporava vožnju i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, no autocesta je otvorena za sav promet.


Zbog olujnog vjetra u prekidu su trajektne linije Prizna - Žigljen i Lopar-Valbiska i katamaranska linija Novalja - Rab - Rijeka te trajektna linija Suđurađ-Lopud-Dubrovnik.


Na graničnom prijelazu Metković pojačan je ulazak osobnih vozila, a izlazak na Bajakovu.


Do završetka radova preko graničnog prijelaza Županja promet će teći preko 5 kolničkih traka, a ne preko 10 redovnih. Moguće su gužve i duža čekanja na prelazak državne granice, osobito vikendima.


Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 tona

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

promet, hak