Hrvatska

JADRANKA KOSOR: 'Neki su sretni što se vraćam, a nitko me nije kontaktirao'

Obraćaju mi se obični članovi stranke i izražavaju zadovoljstvo mojim povratkom, a ja im mora objašnjavati da nitko sa mnom o tome nije razgovarao.

Piše: PolitikaPlus

Neslužbena informacija o povratku Jadranke Kosor i Drage Prgometa koja je nedavno neformalnim kanalima plasirana iz HDZ-a naišla je na opće odobravanje. No, za sada, čini se, ništa konkretno nije dogovoreno.


Poziv za vraćanje Jadrank Kosor u HDZ smatrao se neupitnim jer ga vode ljudi koji su od nje dobili članske iskaznice (a dala ih je Andreju Plenkoviću i Davoru Božinoviću) i visoke pozicije poput Davora Ive Stiera.

Sama Kosor za Jutarnji list je rekla da ni s kim iz novog vodstva HDZ-a nije razgovarala niti joj se itko obratio. Obraćaju joj se, kaže, obični članovi stranke i izražavaju zadovoljstvo njenim povratkom, a ona im mora objašnjavati da nitko s njom o tome nije razgovarao.

 

"Ovo je prilično neugodna situacija i smatram da bi minimum poštovanja prema javnosti, ali i prema meni, bio da se u HDZ-u javno kaže da me nisu kontaktirali i da im to u ovome času nije u planu", kaže bivša predsjednica HDZ-a.

Davor Stier, budući politički tajnik HDZ-a, jučer je na pitanje o suradnji s J. Kosor odgovorio da s njom nije bilo kontakata.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

jadranka kosor, hdz