Tehnologija

HAK: Očekivane gužve za udarni turistički vikend, budite strpljivi

Pojačan je promet na autocesti A1 između Zagreba i čvora Bosiljevo u oba smjera.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Pojačan je promet na autocesti A1 između Zagreba i čvora Bosiljevo u oba smjera, a kolona je pred naplatom Lučko (A1) u smjeru Zagreba oko kilometar, na ulasku u smjeru Karlovca oko 500 metara, dok na naplati Demerje nema kolone.


Zbog prometne nesreće u Sloveniji i pojačanog prometa na autocesti A2 Zagreb-Macelj između naplate Trakošćan i tunela Frukov Krč u smjeru Slovenije, kolona je oko 2 km, javio je Hrvatski autoklub u 18,50 sati.


Pojačan je promet povremeno na autocestama: A3 Bregana-Lipovac, A4 Zagreb-Goričan, A6 Rijeka-Zagreb, A7 Rupa-Diračje, Istarskom ipsilonu, Krčkom mostu, te na prilazima turističkim središtima duž obale.


Pojačan je promet putničkih vozila na graničnim prijelazima: ulazak - Rupa, Mali Prolog, Aržano, Gabela Polje, Gornji Brgat, Bregana; izlazak - Tovarnik, Stara Gradiška, Slavonski Brod, a u oba smjera - Bajakovo, Rupa, Macelj, Metković, Karasovići, Klek, Zaton Doli, Plovanija, Kaštel.


Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnim prijelazima Ličko Petrovo Selo (kolona oko  kilometar) i Bajakovo (kolona oko 500 metara). 


Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

promet, hak