Tehnologija

INFO: HAK: Promet je jutros pojačan iz unutrašnjosti u smjeru mora

Na ulasku na autocestu A1 u Lučkom kolona je oko 500 m, na izlasku, u smjeru Zagreba, nema dužih čekanja.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Promet je jutros pojačan iz unutrašnjosti u smjeru mora. Na autocesti A4 Zagreb-Goričan pred naplatom Sveta Helena u smjeru Zagreba kolona je oko 2 km; na autocesti A2 iz smjera naplate Zaprešić prema čvoru Jankomir 3 km; na zagrebačkoj obilaznici (A3) iz smjera čvora Jankomir prema ulasku na autocestu A1 oko 5 km. Zbog gustog prometa i kiše vozi se usporeno na pojedinim dionicama autoceste A1 između Zagreba i Bosiljeva u smjeru mora, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK) u 7,40 sati.


Na ulasku na autocestu A1 u Lučkom kolona je oko 500 m, na izlasku, u smjeru Zagreba, nema dužih čekanja.


Promet je pojačan, pa se povremeno vozi usporeno i u koloni na: A1 između čvora Bosiljevo 2 i tunela Sveti Rok u smjeru mora;  A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba; A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka; A4 Zagreb-Goričan u smjeru Zagreba; A6 Rijeka-Zagreb u smjeru mora; Istarskom ipsilonu, Jadranskoj magistrali (DC8), te na prilazima turističkim središtima na obali.


Mokri su i skliski kolnici mjestimice u središnjoj Hrvatskoj, Hrvatskom primorju, Istri, Gorskom kotaru i Lici.


Pojačan je promet putničkih vozila na graničnim prijelazima - ulazak: Metković, Bregana, Goričan, Rupa, Slavonski Brod;  izlazak: Karasovići; oba smjera: Bajakovo, Macelj. Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bregana. 


Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

promet, hak