Tehnologija

STANJE U PROMETU: HAK: Zbog bure ograničenja u prometu

Pojačan je promet putničkih vozila na graničnim prijelazima - ulazak: Bajakovo, Karasovići, Metković; oba smjera: Macelj.

Piše: PolitikaPlus

Zbog bure su samo za osobna vozila otvorene autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica i autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnica i Kikovica, ostala voze obilazno starom cestom kroz Gorski kotar DC3.


Na Krčkom mostu, autocesti A7 Orehovica-Šmrika i Jadranskoj magistrali DC8 od Bakra do Novog Vinodolskog, zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a od Novog Vinodolskog do Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila), izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).


Zbog prometne nezgode na autocesti A3 Bregana-Lipovac, prije naplate Zagreb Istok, u smjeru Lipovca treba voziti oprezno.Oprezno treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Lici, Gorskom kotaru, Slavoniji i dijelu Dalmacije.

Pojačan je promet putničkih vozila na graničnim prijelazima - ulazak: Bajakovo, Karasovići, Metković; oba smjera: Macelj.Trajekti plove redovito. Katamaran na liniji 9603 Jelsa - Bol - Split će isploviti na relaciji Stari Grad-Bol-Split.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hak, promet