Tehnologija

STANJE U PROMETU: Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici i sjeverozapadnoj Hrvatskoj

Od utorka, 16. kolovoza u 21 sat do srijede, 17. kolovoza u 23 sata kretat će se izvanredni prijevoz s graničnog prijelaza Stara Gradiška prema graničnom prijelazu Bregana

Piše: PolitikaPlus

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici i sjeverozapadnoj Hrvatskoj kao i na dionicama autocesta A1 na mostu Gacka (142. km), između čvora Gospić i tunela Sveti Rok, A2 Zagreb-Macelj između Zaprešića i Krapine te na A4 Goričan-Zagreb između Goričana i Brezničkog Huma, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

 

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u središnjoj Hrvatskoj. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

 

Za sav promet zatvorene su ceste: DC2 u Virovitici, Vukovarska i Bilogorska ulica. Obilazak za teretna vozila je: Lukač-Gradina-Suhopolje-Slatina, a za ostala vozila je gradskim ulicama; most Hambarište na DC42 Vrbovsko-Ogulin. Obilazak za vozila do 15t je lokalnom cestom LC58036 Vrbovsko-Kučaj-Okruglica, a za vozila preko 15t autocestama A1 i A6 (čvor Vrbovsko-čvor Bosiljevo 2- čvor Ogulin) i DC24 Zabok-Zlatar Bistrica od Luga Zabočkog do Bedekovčine (od kraja parkirališta Opće bolnice Zabok do spoja s brzom cestom u Bedekovčini).

 

Od utorka, 16. kolovoza u 21 sat do srijede, 17. kolovoza u 23 sata kretat će se izvanredni prijevoz s graničnog prijelaza Stara Gradiška prema graničnom prijelazu Bregana. Kretat će se relacijom: Stara Gradiška (DC5)-Novi Varoš-čvor Okučani (A3) čvor Ivanja Reka (A3)-zagrebačka obilaznica- čvor Bobovica. Ulazak osobnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Metković. Izlazak teretnih vozila pojačan je na Bregani.

 

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

HAK, PROMET