Tehnologija

HAK: Stanje na cestama: Pojačan je promet na autocesti A1

Magle ima i na dionicama autocesta: A1 između Zagreba i Karlovca, čvora Otočac i tunela Sveti Rok;

Piše: PolitikaPlus/Hina

Pojačan je promet na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva u smjeru mora. Kod naplatnih postaja Lučko na ulasku prema Karlovcu iz smjera Jankomira (A3) kolona je oko 1 kilometar. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici, Gorskom kotaru, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).


Magle ima i na dionicama autocesta: A1 između Zagreba i Karlovca, čvora Otočac i tunela Sveti Rok;


A2 Zagreb-Macelj; A3 Bregana-Lipovac između Ivanje Reke i Lipovca; A4 Goričan-Zagreb; A5 Osijek-Sredanci; A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo 2 i Kikovica; A11 Jakuševec-Lekenik.


U izvješću od 7,50 sati, HAK upozorava vozače da budu oprezni na autocesti A3 Bregana-Lipovac prije čvora Sredanci u smjeru Zagreba zbog prometne nesreće, vozila koja su sudjelovala u njoj su na zaustavnom traku. Taođer, upozorava na vozilo u kvaru na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Ivanja Reka, od Slavonske avenije prema Varaždinu.


Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima: na ulasku: Nova Sela, Karasovići, Bajakovo, Metković, Slavonski Brod; u oba smjera: Klek, Zaton Doli, Kaštel, Macelj, Pasjak, Rupa i Bregana.


Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. Pojačan je promet vozila u trajektnim lukama i pristaništima.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

promet, hak