Zagreb

ZAGREB: Puknuo cjevovod magistralnoga vodovoda u Bukovačkoj

Poplava u metropoli.

Piše: PolitikaPlus

Zbog puknuća cjevovoda magistralnoga vodovoda u Bukovačkoj u potpunosti je zatvoren promet za sva vozila, a građane se moli za strpljenje te da, do daljnjega, koriste zapadni nogostup Bukovačkom cestom od Maksimirske do Petrove ulice, izvijestio je u četvrtak gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama. 


 U priopćenju Ureda za upravljanje u hitnim situacijama stoji kako su Ministarstvo unutarnjih poslova i Policijska uprave zagrebačke izvijestili da  je puknuo cjevovod magistralnoga vodovoda u Bukovačkoj i zato je u potpunosti zatvoren promet za sva vozila.


 Na teren su izašli dežurni službenici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i djelatnici Vodopsrkbe i odvodnje. Ured moli građane za strpljenje te da, do daljenjega,  koriste zapadni nogostup/Bukovačkom cestom od Maksimirske do Petrove ulice do daljnjega.


Obilazni prometni pravci su Bukovačka - Petrova – Jordanovac – Maksimirska, Bukovačka - Bukovac Gornji - Svetošimunska - Avenija Gojka Šuška - Mandlova - Branimirova, te  Bukovačka -Remete - Kameniti stol  - Remetska - Mirogojska - Medveščak - Ribnjak - Palmotićeva.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

POPLAVA, BUKOVAČKA CESTA, ZAGREB