Hrvatska

BRZ ODGOVOR: Grmoja odgovara Beljaku: Vilenjaci su dobri i pozitivni, a provalnici u automobile su tek puki kriminalci

'Krešo Beljak je prvak političke trgovine.'

Piše: PolitikaPlus

Brzi komentar prvaka političke trgovine u Hrvata Kreše Beljaka, na smjernice koje je Most danas predstavio, samo nam potvrđuje da smo krenuli ispravnim putem za sastavljanje nove Vlade, koja bi nakon usvajanja tih malih koraka trebala provesti puno krupnije reforme. Vidim da se poslužio i rječnikom njegovog kolege Jambe, pa ovim putem u ime Mosta upozoravam građane da ne čine grešku na izborima. Nije valjda da biste svoj Mercedes (ako je Beljak pod Mercedesom mislio na državu ) radije dali na upravljanje liku koji je osuđen zbog provale u auto i krađe kazetofona, nego vilenjaku? Vilenjaci su u svim bajkama pozitivni i dobri kojima se pripisuju pozitivne vrijednosti i čuda dok su provalnici u automobile tek puki kriminalci #baszatovilenjak, napisao je na Facebooku Mostov Nikola Grmoja i tako odgovorio Kreši Beljaku.


Predsjednik HSS-a Kreško Beljak izjavio je u subotu u Babinoj Gredi, komentirajući jamstva čije ispunjenje traži Most od SDP-a i HDZ-a kao preduvjet za poslijeizborne pregovore, kako ga ona podsjećaju na priču o vilenjacima, te da je Božo Petrov vilenjak.


"Božo Petrov je vilenjak. Doista mi je drag taj dečko, ali on nema pojma o politici. Nadam se da hrvatski birači neće dopustiti raznorazne ultimatume i ucjene i da neće dati da mercedes vozi dijete koje nema vozački", kazao je Beljak. 


 Dodao je kako je Petrov zadnjih deset mjeseci sve pokazao "svojim urbi et orbi obraćanjima cijelom narodu, s bombastičnim najavama izjava koje nikada nismo čuli niti vidjeli,  kao i obećanjem da neće koalirati ni s kim pa je doveo na vlast Karamarka i HDZ".


 Predsjednik HSS-a Beljak u Babinoj Gredi sudjelovao je na predizbornom skupu Narodne koalicije za privremene parlamentarne izbore koji će se održati 11. rujna.Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

most, krešo beljak, nikola grmoja, hss