Scena

NAKON TRI GODINE: Izlazi novi album Lady Gage 21. listopada koji istražuje obiteljske korijene

Svaka od pjesama je autobiografska i radi se o meni kao kćeri mog oca, kćeri moje majke, talijansko-američkoj gradskoj djevojci koja...

Piše: PolitikaPlus/Hina

Popularna američka glazbenica Lady Gaga najavila je u četvrtak da će njezin novi album, prvi nakon tri godine, dobiti naziv po njezinoj pokojnoj teti i da će biti objavljen 21. listopada.

 

Album će biti nazvan "Joanne", a izlazi 21. listopada, kazala je.  Njezin posljednji studijski album "Artpop" objavljen je 2013. godine.  Joanne se zvala njezina teta koja je umrla s 19 godina nakon borbe s lupusom.

 

Tridestogodišnja pjevačica je izjavila da je tetina smrt ostavila trag na njezinu ocu koji je bio mlađi od svoje pokojne sestre.

 

Gaga je kazala da album, na kojemu je i pjesma "Joanne", istražuje njezino ponovno povezivanje s obitelji nakon što se odmaknula od svjetla pozornice. Objavljivanje albuma bit će "dan iscjeljenja" za njezinu obitelj, smatra pjevačica.

 

"Svaka od pjesama je autobiografska i radi se o meni kao kćeri mog oca, kćeri moje majke, talijansko-američkoj gradskoj djevojci koja sada kreće na novi teritorij", rekla je ona.

 

Lady Gaga je prošli tjedan objavila singl "Perfect Illusion", prvi s novog albuma.  


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

NOVI ALBUM, Lady Gaga