Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici nagradnog natječaja za američku urnebesnu hit-komediju GENIJALNI UMOVI

„Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ dije3X2 kino ulaznice za američku urnebesnu hit-komediju GENIJALNI UMOVI (MASTERMINDS).

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 10. 10. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem (darivanjem) koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino ulaznice za američku urnebesnu hit-komediju GENIJALNI UMOVI (MASTERMINDS) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojemu se prikazuje predmetni film: Zagreb – Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Vukovar, Split, Rijeka i Osijek, te u Bosni i Hercegovini: Bihać i Mostar.

 

http://www.blitz-cinestar.hr/ najave-filmova/genijalni- umovi/3310/1/1.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, te

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 10. 10. do ČETVRTKA 13. 10., bilo koji dan u navedenom roku i za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvorani i Gold Class dvoranama.

DOBITNI NAGRADNOG NATJEČAJU SU; Hrvoje Kusulja - Zagreb, Mirjana Stanić - Samobor, Mirjana Bubalo- Rijeka.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove popularni američki komičar, koji u američkoj urnebesnoj hit-komediji GENIJALNI UMOVI (MASTERMINDS) tumači lik vozača Davida?

 

Svoje odgovore šaljite na mail: [email protected]

 

GENIJALNI UMOVI (MASTERMINDS)

SAD, 2016.

Redatelj: Jared Heiss

Glumci: Zach Galifianakis, Kristen Wiig, Owen Wilson, Jason Sudeikis

Žanr: akcija, komedija, kriminalistički

Trajanje: 94 minute

Producentske tvrtke/Distributer: Broadway Video/Michaels-Goldwyn/ Relativity Media/Blitz Film & Video Distribution

Originalna web stranica: https://www.facebook.com/ MastermindsMovie

 

Postani opako bogat.

 

David (Zach Galifianakis) je vozač koji je upao u životnu i radnu monotoniju, svakodnevno prevozeći milijune tuđih dolara u bankovni trezor. Tu rutinu prekida zavodljiva kolegica Kelly (Kristen Wiig) koja ga nagovori da s ekipom tupavih kriminalaca izvede apsurdno loš plan velike krađe. S većim šansama da ga ulove nego da izvede planirano, David ipak uspijeva ukrasti 17 milijuna američkih dolara koje njegovi suradnici u kriminalu uzmu za sebe, a njega „kao na pladnju“ predaju policiji. Očajan ali samouvjeren, u nizu komičnih scena, David će pokušati preokrenuti igru i naplatiti im za sve što su učinili.

 

Urnebesna priča inspirirana istinitim događajima!

 

U kinima od 6. listopada, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nagradni natječaj, GENIJALNI UMOVI, kino