Hrvatska

PAVO BARIŠIĆ: Ja mislim da nisam najslabija karika nove Vlade

Ja mislim da nisam najslabija karika, dopustite mi da se dokažem u radu u svom resoru, kao što su priliku imale i moje kolege. S vremena na vrijeme ćete imati priliku provjeravati moj rad.

Piše: PolitikaPlus/N1

Novi ministar znanosti i obrazovanja, Pavo Barišić, u razgovoru za N1 televiziju, odgovarajući na pitanje aferama uz kojega se veže, kazao da on nije najslabija karika.

Barišić odbija pritisak. "Ja mislim da nisam najslabija karika, dopustite mi da se dokažem u radu u svom resoru, kao što su priliku imale i moje kolege. S vremena na vrijeme ćete imati priliku provjeravati moj rad. Razumijem kritičko zanimanje javnosti, otvorena će biti vrata u Ministarstvu i onda ćemo vidjeti sve poteze i jesam li slaba karika ili nisam".

Tvrdi da se iz Ministarstva ranije povukao u dogovoru s tadašnjim ministrom obrazovanja Draganom Primorcem. "To su bili naši dogovori s tadašnjim ministrom, ja sam znanstvenik koj je nastavio svoju karijeru i sada sam se odazvao kada sam pozvan", kaže. Više o ovoj temi pročitajte OVDJE.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

N1, MINISTAR OBRAZOVANJA, MZOS, PAVO BARIŠIĆ