Sport

IMA SE, MOŽE SE, FAKAT SE IMA: Neymar produžio ugovor s Barcelonom

Novi Neymarov ugovor sadrži otkupnu klauzulu koja u prvoj godini novog ugovora iznosi 200 milijuna eura, a u trećoj čak 250 milijuna. Zasad nije poznato koliko će mu iznositi godišnja plaća, ali će ona sigurno iznositi više negoli je bila dosad.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Brazilska nogometna zvijezda Neymar produžio je u petak ugovor s Barcelonom do lipnja 2021. godine, priopćeno je iz katalanskog kluba.

Novi Neymarov ugovor sadrži otkupnu klauzulu koja u prvoj godini novog ugovora iznosi 200 milijuna eura, a u trećoj čak 250 milijuna.   Zasad nije poznato koliko će mu iznositi godišnja plaća, ali će ona sigurno iznositi više negoli je bila dosad.

"Doista sam sretan zbog obnavljanja ugovora jer se u Barceloni osjećam kao kod kuće", izjavio je presretni Brazilac. Neymar se pokazao pravom kupovinom za Barcu jer je otkad je stigao u ljeto 2013. godine nanizao je čak devet titula - dva trofeja u Primeri, dva Kupa Kralja, jednu Ligu prvaka,  dva španjolska Superkupa, jedan europski Superkup i jedan naslov svjetskog klupskog prvaka. U 1500 utakmica za Barcelonu Neymar je postigao 91 gol - 59 u Primeri, 19 u Ligi prvaka, 12 u Kupu Kralja i jedan u španjolskom Superkupu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

barcelona, neymar, španjolski nogomet, PRODUŽETAK UGOVORA