Zagreb

OD SUBOTE 26.11.2016.: Advent u Zagrebu: "Kod Rudolfa" na Strossmayerovom trgu

Organizatori najavljuju da će "Kod Rudolfa" na Strossmayerovom trgu djeca imati i svoj doček Nove Godine, 31. prosinca u podne.

Piše: PolitikaPlus/Hina

U Zagrebu će za Advent po prvi puta biti organizirana i manifestacija "Kod Rudolfa" na Strossmayerovom trgu na kojoj djecu i odrasle očekuju zabavni program i kulinarske delicije, a 31. prosinca u podne za djecu će biti organiziran doček Nove godine.

Sob Rudolf, koji svojim nosom osvjetljava put Djedu Božićnjaku, ove će godine kroz 44 dana Adventa u Zagrebu "osvijetliti put u zabavu djeci i njihovim roditeljima bogatim programom, i to na bajkovitom Strossmayerovom trgu", navode organizatori.

Organizatori najavljuju program koji će dobro zabaviti djecu i odrasle. Od jutra će se izmjenjivati crtići, filmovi, predstave i koncerti, uz brojne maskote koje će animirati djecu i priređivati im brojna iznenađenja. Organizirat će se likovne radionice izrade božićnih čestitki i ukrasa i oslikavanje lica, mali poniji šetat će trgom, a posjetitelji će se moći okušati i u dresiranju pasa.

Početak programa je u subotu, 26. studenoga u 19 sati, kada će se upaliti tisuće lampica, u 19,30 sati na Rudolfovu pozornicu izaći će dječji zbor Pahuljice, a u 20 sati mališani će moći pogledati film "Čarobna šuma".

Organizatori najavljuju da će "Kod Rudolfa" na Strossmayerovom trgu djeca imati i svoj doček Nove Godine, 31. prosinca u podne.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

djeca, zagreb, advent