Zagreb

NOVI ZAGREB: Adventsko klizalište by Žuti Mačak ispred Arena centra u Zagrebu

kola klizanja, disco na ledu petkom i subotom, zabavni program za djecu svakog vikenda, predstave, maskote i nagradne igre čine Adventsko klizalište by Žuti Mačak neizostavnim okupljalištem najljepšeg adventa u Europi.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Zagrepčani i njihovi gosti ovih će blagdana pa sve do kraja siječnja moći uživati i na "Adventskom klizalištu by Žuti Mačak" koje se otvara u nedjelju, 27. studenoga ispred glavnog ulaza u Arena centar.

Organizator tok klizališta - putnička agencija Žuti Mačak poziva građane da "ukližu u blagdansku čaroliju na svečanom otvorenju Adventskog klizališta by Žuti Mačak" u nedjelju, 27. studenoga, od 17 sati ispred glavnog ulaza u Arena centar gdje će ih dočekati rasplesane maskote, klizačice, najpoznatija lica u gradu, DJ, disco kugla i brojna iznenađenja.

"Tko je bio na prošlogodišnjem Adventskom klizalištu by Žuti Mačak, zna da ne dobiva mačka u vreći. Jednako zanimljiv scenarij najavljuje se i ove godine", kažu organizatori.

Navode kako im je glavna motivacija za otvaranje tog klizališta koje tradicionalno organiziraju svake godine u suradnji s Arena centrom, to što Adventsko vrijeme mnoge podsjeća na djetinjstvo i dobru zabavu na snijegu i ledu. Iako su temperature prilično visoke za ovo doba godine, to ih nije obeshrabrilo u pripremanju "prave blagdanske čarolije na ledu".

Na ovogodišnjem "Adventskom klizalištu by Žuti Mačak" Zagrepčane i njihove goste očekuju rasplesane maskote, klizačice iz Skating kluba LEDA, disco, fotografiranje na ledu, prigodni facepainting te figure od balona koje će za sve ledoljupce izrađivati klaun Balonko. A sve to će pratiti prepoznatljiv glas Saše Bunete koji svakodnevno nasmijava slušatelje Antene Zagreb kao Milivoj Lulek.

Organizatori najavljuju da osim svečanog otvorenja, Žuti Mačak pruža još mnogo razloga za dolazak na klizalište sve do 31. siječnja sljedeće godine. "Škola klizanja, disco na ledu petkom i subotom, zabavni program za djecu svakog vikenda, predstave, maskote i nagradne igre čine Adventsko klizalište by Žuti Mačak neizostavnim okupljalištem najljepšeg adventa u Europi", kažu organizatori.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

aDVENT U ZAGREBU, KLIZALIŠTE, arena centar, arena zagreb