Zagreb

Advent na Strossmayerovom trgu: KOD RUDOLFA“ Je veselo cijeli ovaj tjedan!

A Rudolf na Strossmayerovom trgu ostaje do kraja Adventa, uvijek raspoložen za druženje sa svojim gostima....

Piše: PolitikaPlus

Crtići, pjesma i veselje, prepuni vrtuljak, dječji osmjesi na sve strane, miris waffla, palačinka, tople čokolade i raznih slatkih proizvoda – tako je Rudolf dočekao svoje male i velike goste! I doista ih je dočekao pravi Rudolf, točnije maskota koju već prvi dan djeca nisu puštala ni sekundu na miru. A Rudolf na Strossmayerovom trgu ostaje do kraja Adventa, uvijek raspoložen za druženje sa svojim gostima.

U tjednu koji je pred nama čeka nas mnoštvo iznenađenja i veselih trenutaka. Uz slatku ponudu naših ugostiteljskih kućica koje su pripremile waffle, germ knedle, češki specijalitet trdelnik, pohane banane, nizozemske palačinke i još brojne poslastice, očekuje vas isto tako bogat program kako za male tako i za velike.  

Već večeras, u ponedjeljak, od 20,00 sati možete uživati u koncertu benda „Skoro frajeri“ koji će vas zabaviti rock hitovima.

U utorak od 14,30 sati možete dovesti svoje mališane na oslikavanje lica ili pak na vožnju vrtuljkom, a u 18,00 sati prikazati dječji film „Tajna starog tavana“.

U srijedu dođite na dječji film „Družba Pere Kvržice“ također s početkom u 18,00 sati.

Četvrtak je poseban dan za djecu i odrasle; likovne radionice izrade božičnih čestitki i nakita, jahanje ponija i oslikavanje lica samo je dio bogatog sadržaja ovog četvrtka! U 18,30 sati nastupiti će dječji zbor Pahuljice koji će pjevati najljepše božične pjesmice, a već od 20,00 sati Amstel vas časti urnebesnom komedijom „Get Santa“.

U petak u 17,00 sati klince će zabaviti pinjata – vreča ispunjena slasticama, podignuta visoko tako da djeca jedan po jedan udaraju u nju dok ne pukne. A kada pinjata pukne i slatkišipadnu na pod, dijeca ih skupljaju i na kraju dijele. Ova zabavna igra sigurno će biti vrhunac veselja! 

Od 20,00 sati za DJ pult dolazi nam Eduard Werft velikan hrvatske funk delegacije!

Subota i nedjelja od samog jutra, od 10,00 sati, prepuni su raznih događanja; jahanje ponija, likovne radionice, oslikavanje lica i prekrasna predstava „Šegrt Hlapić“ (od 13,00 sati). Također, na pozornici će se prikazivati crtići i filmovi za djecu, a u subotu od 16,00 sati možete učiti uz Pametni kutak by Da Vinci Learning TV.  

 

Program možete pratiti na Facebook stranici: www.facebook.com/kodrudolfa!

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kod rudolfa, djeca, zagreb, advent