Hrvatska

KOSOR NALJUTILA PERNARA : Gospođo Kosor, prije nego čovjek dijeli lekcije drugima prvo bi sebe trebao pogledati u ogledalo

Jadranka Kosor kazala je da saborski zastupnik Ivan Pernar ''nije ozbiljan kandidat ni za što'' te da će se njegova politička zvijezda uskoro ugasiti.

Piše: PolitikaPlus

Gostujući na N1 televiziji bivša premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor je, upitana o Pernarovoj kandidaturi za gradonačelnika Zagreba, rekla kako Ivan Pernar “ne može biti kandidat ni za što.”

- On je jedna pojava koja pokazuje kako birači, razočarani svim i svačim posežu i za nepoznanicama, ali vidimo da je njegovo djelovanje u Saboru isključivo da bi dobio pozornost medija. To mu zasad ide, zahvaljujući i medijima. Ali tu nema nijedne prave ideje. Mislim da kako je njegova politička zvijezda zasjala, tako će se i ugasiti - rekla je Kosor.

Nije dugo trebalo da se oglasi i sam Pernar. On je putem svog Facebook profila poručio da je Kosor 'stari politički mrtvac'.

"Gospođo Kosor, prije nego čovjek dijeli lekcije drugima prvo bi sebe trebao pogledati u ogledalo. Tada bi shvatio svoju političku vrijednost, a u vašem slučaju ona je takva da se više niti ne kandidirate na izborima. Žalosno je kada stari politički mrtvaci omalovažavaju rad mladih ljudi koji žele nešto promijeniti u državi koju ste vi skupa sa svojim kolegama iz HDZ-a upropastili", napisao je.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

jadranka kosor, ivan pernar