A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K/kazaliste-ritinaskola.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Nataša Janjić i Marko Torjanac proslavili 100. 'RITINU ŠKOLU' | Politika+
Kultura

SVEČANA 100. IZVEDBA 'RITINE ŠKOLE': Nataša Janjić i Marko Torjanac proslavili 100. 'RITINU ŠKOLU'

Duhovita, brza i dirljiva priča o frizerki i i profesoru nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a tko je nije pogledao može to učiniti u nedjelju 18. prosinca u 20 sati u Maloj Sceni.

Piše: PolitikaPlus
U četvrtak, 8. prosinca u Gavelli je održana 100. izvedba predstave 'Ritina škola' Kazališta Planet Art koje je ovom svečanom izvedbom, nakon 150. izvedbe Velike Zvjerke, nastavilo s obilježavanjem 12 godina rada.

Svečanoj 100. 'Ritinoj školi' prisustvovali su mnogi kolege, prijatelji i uzvanici koji su predstavu nagradili mnogim aplauzima tijekom i višeminutnim aplauzom na kraju predstave. Uz tortu, šampanjac i živu glazbu druženje se nastavilo do duboko iza predstave.

Nataša Janjić i Marko Torjanac, koji je ujedno i redatelj ove predstave, za uloge frizerke Rite i profesora Pravdana dobili su više nagrada i priznanja , a predstava je jedna od najnagrađivanijih i najglednijih u Hrvatskoj u proteklih nekoliko sezona. Duhovita, brza i dirljiva priča o frizerki i i profesoru nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a tko je nije pogledao može to učiniti u nedjelju 18. prosinca u 20 sati u Maloj Sceni.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

gavella, stota izvedba titine škole, kazalište planet art