Tvrtke

28. veljače 2017.: Posjeti konferenciju i saznaj sve o zaštiti poslovnih sustava od zlonamjernih programa

Piše: PolitikaPlus

Tvrtka Dimeros, zastupnik Malwarebytes rješenja za Hrvatsku i područje jugoistočne Europe, organizira 28. veljače 2017. godine u zagrebačkom hotelu Esplanade prvu konferenciju o zaštiti poslovnih sustava od zlonamjernih programa.

Konferenciju Dimeros organizira pod nazivom „Moderna zaštita od zlonamjernih programa,“ a namijenjena je direktorima, izvršnim direktorima, direktorima informatike kao i svim zainteresiranima koji žele cjelovitu zaštitu poslovnih sustava od svih vrsta zlonamjernih programa. Kako su virtualni napadi sve učestaliji i sofisticiraniji, IT menadžeri razumiju kako oslanjanje na samo jednu antivirusnu tehnologiju izlaže računalnu mrežu i cjelokupni poslovni sustav napadu. Svaka „krajnja točka“ zahtjeva višeslojni detektor virusa i sanacije, kako bi se osigurala potpuna zaštita. Prema istraživanjima, zlonamjerni programi mogu ostati neotkriveni na poslovnim računalima više mjeseci. Gartner navodi kako prosječno vrijeme mirovanja iznosi 205 dana, dok prosječno vrijeme zadržavanja od 200+ dana pokazuje kako većina sigurnosnih tvrtki zakazuje u otklanjanju modernih prijetnji.

Osim prezentacije dostupnih rješenja i proizvoda, na konferenciji će biti predstavljene inovativne i najnaprednije tehnologije za sanaciju problema zlonamjernih programa te primjere iz prakse kako preventivno štititi ili rekonstruirati problem unatrag. Malwarebytes dokazano drži rekord u zaštiti računala tako što u potpunosti uklanjaju sve oblike zlonamjernih programa uključujući viruse, trojance, exploite,  špijunske softvere i ucjenjivačke softvere. Inteligentna heuristika temeljena na detektiranju tehnološkog ponašanja zlonamjernog softvera leži u srži Malwarebytes reaktora, štiteći tvrtke, vladine, neprofitabilne i edukacijske institucije od novih i nepoznatih prijetnji.

Organizator konferencije, tvrtka Dimeros posjeduje iskustvo u pružanju različitih prodajnih i konzultantskih usluga te sudjeluje u raznim poslovima, od modeliranja poslovnih i informatičkih projekata pa do implementacije dogovornih projekata. Surađuje s nekoliko inozemnih i hrvatskih tvrtki i zastupa ih kod najvećih i najznačajnijih korisnika u Hrvatskoj i inozemstvu. Kao ovlašteni zastupnik tvrtke Malwarebytes za Republiku Hrvatsku i područje jugoistočne Europe, za cilj ima predstaviti široj javnosti prednosti korištenja potpune zaštite od zlonamjernih programa. „Ponosni smo što je vodeća svjetska kompanija Malwarebytes prepoznala naš dugogodišnji rad i odlučila nam pružiti povjerenje. Biti prvi partner za prodaju proizvoda iz portfelja kompanije te glavni zastupnik za područje jugoistočne Europe predstavlja izazov i obvezu da nastavimo s našim kvalitetnim radom. Drago nam je što na početku nove poslovne godine organiziramo konferenciju na kojoj će predstavnici tvrtke Malwarebytes po prvi puta hrvatskom i tržištu regije predstaviti svoje proizvode.“ rekao je Miljenko Jakopović, direktor Dimeros d.o.o..

Poseban naglasak na konferenciji dat će se na proizvod Malwarebytes Anti Exploit for Business. Riječ je rješenju koje štiti poslovanje od najnaprednijih cyber napada, tzv. zero day napadi koji ciljaju pregledničke i aplikacijske mane. Tehnologija rješenja obuhvaća četiri zaštitne razine koje preveniraju napade od instaliranja payloada (plaćenog tereta), ili čak pokretanje početnog shellcodea (koda za preuzimanje). I za razliku od klasičnog antivirusnog rješenja koje je fokusirano na ono što se isporučuje, Malwarebytes Anti Exploit for Business ispituje kako se isporučuje, pružajući snažnu specijaliziranu zaštitu krajnjih točaka koja sprječava otmičare za otkupninu, napredne trajne smetnje (APTs), financijski malware te štiti od napada korporativne cyber-špijunaže. „Višeslojno detektiranje virusa i njihova sanacija na krajnjim točkama uz najučinkovitije skeniranje sistema za potrebu izvršne zaštite, ukratko osiguranje potpune zaštite, pozicionira proizvode Malwarebytesa vodećim. Drago nam je što smo upravo mi organizatori događaja koji će popularizirati važnost potpune zaštite i osigurati dostupnost svih rješenja“ Dodaje Jakopović.

Malwarebytes će za sve suidonike konferencije osigurati neograničeno besplatno korištenje Malwarebytes rješenja za privatne korisnike prema uvjetima na https://www.malwarebytes.com  po čemu je ovaj proizvod jedinstven u svijetu. Dok za poslovne korisnike osigurava besplatno testiranje Malwarebytes poslovnih rješenja.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Malwarebytes, zaštita sustava, tehnologija, zaštita računala, dimeros