Zagreb

CVJETNI TRG: Zagrli za rijetke

Savez za rijetke bolesti je socijalno-humanitarna udruga za oboljele od rijetkih bolesti te za osobe s invaliditetom kao posljedice rijetkih bolesti. Jedinstvena su zajednica na području Republike Hrvatske, a djeluju u svrhu ostvarivanja, usklađivanja i zaštite pojedinačnih i zajedničkih prava i interesa.

Piše: PolitikaPlus

U organizaciji Hrvatskog saveza za rijetke bolesti u subotu je na Cvjetnome trgu obilježen Međunarodni dan rijetkih bolesti kampanjom Zagrli za rijetke, zagrli lijepim riječima. Manifestaciji se pridružio i gradonačelnik Milan Bandić koji je na zidu kao poruku potpore oboljelima i njihovim bližnjim upisao „Niste sami“.

Treba  podržati ljude koji boluju od rijetkih bolesti kao i one koji se za njih brinu.  Dužnost nam je pomoći i zato će uvijek imati podršku Grada i mene osobno, rekao je gradonačelnik.

Savez za rijetke bolesti je socijalno-humanitarna  udruga za oboljele od rijetkih bolesti te za osobe s invaliditetom  kao posljedice rijetkih bolesti. Jedinstvena su zajednica na području Republike Hrvatske, a djeluju  u svrhu ostvarivanja, usklađivanja i zaštite pojedinačnih i zajedničkih prava i interesa.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Zagrli za rijetke, ZAGREB, GRAD ZAGREB, cvjetni trg, rijetke bolesti