Zagreb

GRAD ZAGREB: Najavljen 34. Kros Sportskih novosti

Dat ću nalog Turističkoj zajednici Grada Zagreba da naprave 5000 tradicionalnih zagrebačkih srca koji će dobiti svi sudionici Krosa, rekao je gradonačelnik Milan Bandić te obećao kako će u nedjelju doći na početak utrke pozdraviti natjecatelje.

Piše: PolitikaPlus

U organizaciji Sportskih novosti i Hrvatskog atletskog saveza će se 9. travnja na zagrebačkom Bundeku po 34. put održati Kros Sportskih novosti, tradicionalno natjecanje učenika osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske i studenata zagrebačkog sveučilišta u trčanju u prirodi i najmasovnija hrvatska atletska manifestacija mladih, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u caffe baru Bundek.

Posebno smo zahvalni našim partnerima, Hrvatskom atletskom savezu i Gradu Zagrebu, te pokroviteljima HEP-u, Središnjem državnom uredu za sport i Ministarstvu znanosti i obrazovanja, bez kojih bi bila nemoguća organizacija ovakvog opsežnog događanja, istaknuo je Mario Zorko, glavni urednik Sportskih novosti i organizator Krosa. Organiziranjem ove manifestacije dajemo priliku da se upoznaju i druže djeca iz cijele Hrvatske, od Istočne Slavonije do Istre i Južne Dalmacije.

Dat ću nalog Turističkoj zajednici Grada Zagreba da naprave 5000 tradicionalnih zagrebačkih srca koji će dobiti svi sudionici Krosa, rekao je gradonačelnik Milan Bandić te obećao kako će u nedjelju doći  na početak utrke pozdraviti natjecatelje.

Boro Stipić, rukovoditelj projekata i predstavnik Hrvatskog atletskog saveza je istaknuo kako je do sad prijavljeno 4341 učenika iz 19 županija i oko 200 osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj, te da su prijave otvorene danas do ponoći.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ZAGREB, GRAD ZAGREB, sportske novosti, Kros Sportskih novosti, kros