Hrvatska

DAVOR BERNARDIĆ: 'SDP više ne računa na Mrsića! On je sam sebe izbacio iz stranke'

Piše: PolitikaPlus

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić izjavio je u intervjuu za subotnji Jutarnji list kako SDP više ne račina na Miranda Mrsića, saborskog zastupnika SDP-a koji je nakon prvog kruga lokalnih izbora javno rekao da SDP kao najjača oporbena stranka ne može biti zadovoljan sa rezultatima lokalnih izbora te da su toj stranci hitno potrebne promjene.

"Njemu je draže između dva izborna kruga umjesto HDZ-a napasti SDP i predsjednika. A to mu nije prvi takav potez. Ali bez brige, neću mu dati alibi da podrži Andreja Plenkovića u Saboru, odnosno HDZ-ovu Vladu... Ovo što je Mrsić napravio je udar na temelje SDP-a", ustvrdio je Bernardić.
Vezani članci

"Bio je najbolji prijatelj s Ivom Baldasarom pa je digao ruku za njegovo izbacivanje iz SDP-a. Najbolji prijatelj je bio s Ivom Josipovićem pa se i njega odrekao . Bio je potpredsjednik gradske organizacije i slavodobitno jurišao na mjesto predsjednika zagrebačkog SDP-a i izgubio. A u ovoj kampanji nije ga bilo nigdje. Mirando Mrsić je sam sebe kaznio. SDP više ne računa na Mrsića". O
n je sam sebe izbacio iz stranke. Svojim kolegicama i kolegama više ne može pogledati u oči. Svi su osudili njegov javni istup. poručio je Bernardić.U jednom moram pohvaliti Mrsića. Do sada je bio anoniman izvor, a sada je postao javan. Napravio je pomak. Cijeli intervju možete pročitati ovdje.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

DAVOR BERNARDIĆ, SDP, mirando mrsić