Zagreb

GRAD ZAGREB: 92. rođendan Zoološkog vrta

Zoo Zagreb je za građane, osobito one najmlađe, pripremio bogat edukativno-zabavni program o lavovima i afričkoj savani. Rođendan lavića ima i humanitarnu notu - u sklopu akcije Afrika –možemo zajedno, u suvenirnici vrta postavljena je kutija u obliku gorile za prikupljanje dobrovoljnih priloga za liječenje djece oboljele od malerije u Africi.

Piše: PolitikaPlus

U Zoološkom vrtu, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jučer se pridružio proslavi 92. rođendana vrta i 1. rođendana lavića Tume i Uzuri.
 
Grad Zagreb bez Zoološkog vrta ne bio Zagreb, a Zoološki vrt bez Zagreba ne bio zagrebački zoološki vrt, rekao je gradonačelnik Bandić te najavio kako će Grad Zagreb u rebalansu proračuna na jesen osigurati 20 milijuna kuna, kako bi do kraja sljedeće godine ZOO izgradio i dobio afričku savanu odnosno žirafu.
 
Zoo Zagreb je za građane, osobito one najmlađe, pripremio bogat edukativno-zabavni program o lavovima i afričkoj savani.  Rođendan lavića ima i humanitarnu notu  - u sklopu akcije Afrika –možemo zajedno,  u suvenirnici vrta postavljena je kutija u obliku gorile za prikupljanje dobrovoljnih priloga za liječenje djece oboljele od malerije u Africi.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ZAGREB, GRAD ZAGREB, zoo zagreb, zagrebački zoo, zoološki vrt, MILAN BANDIĆ, maksimir