Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su sretni dobitnici 3x2 ulaznice za film BRŽI OD NAJBRŽIH (OVERDRIVE)

Profesionalni kradljivci automobila Andrew i njegov mlađi brat Garrett nađu se u sukobu s francuskim gangsterima. Dvojica braće specijalizirani su za krađe skupocjenih, luksuznih automobila.

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 19. 06. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za akcijski hit BRŽI OD NAJBRŽIH (OVERDRIVE) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb – Branimir centar i Avenue Mall, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split, Slavonski Brod, Rijeka, Osijek i Dubrovnik. 

http://www.blitz-cinestar.hr/ najave-filmova/brzi-od- najbrzih/4165/1/1.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU:  Mladen  Pavlinović Sibinj, Danijela Belaj Osijek, Antonela Crvelin Rijeka. čestitamo sretnim dobitnicima!!

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, I

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

Dobitnici mogu kino-ulaznice iskoristiti ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 19. 06. do SRIJEDE 21. 06.  u „CineStaru“ u kojem su izabrali pogledati film. Popis dobitnika objavljujemo na portalu,

Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 19. 06. do SRIJEDE 21. 06., bilo koji dan u navedenom roku i za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvorani i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac koji u akcijskom hitu BRŽI OD NAJBRŽIH (OVERDRIVE) tumači lik Andrewa Fostera?

BRŽI OD NAJBRŽIH (OVERDRIVE)

Francuska, 2017.

Redatelj: Antonio Negret

Glumci: Scott Eastwood, Freddie Thorp, Ana de Armas, Gaia Weiss

Žanr: akcija, triler

Trajanje: 96 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Kinology/Sentient Pictures/Umedia/Blitz Film & Video Distribution

 

Misli brzo. Vozi brže.

 

Profesionalni kradljivci automobila Andrew i njegov mlađi brat Garrett nađu se u sukobu s francuskim gangsterima. Dvojica braće specijalizirani su za krađe skupocjenih, luksuznih automobila. Angažirani da ukradu prekrasan Bugatti iz 1937. godine, vrijedan milijun eura, upute se na jug Francuske kako bi izvršili posao, no uhvati ih vlasnik automobila i lokalni gangster Jacoma Moriera. On im u zamjenu za njihove živote nudi novi posao – ukrasti od njegovog glavnog rivala, Maxa Klempa, njegov najluksuzniji auto – Ferrari 250 GTO iz 1962. godine.


Tvorci akcijskog serijala „96 sati“ donose akcijski blockbuster s nabrijanim automobilima, zgodnim ženama i pravim muškarcima!

 

U kinima od 15. lipnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

film, portal politikaplus, nagradni natječaj