Hrvatska

U pritvoru zbog prijetnji Bruni, Zlatku i Stieru : Bit će krvi i padat će glave!!

Piše: PolitikaPlus

Tko nam pokuša skinuti tablu sa imenom Tita na Trgu Maršala Tita u Zagrebu neće dobro proći. Osobno, prvi ću ga u tome spriječiti… Bit će krvi i padat će glave. A sad nek ovaj post shvati kako tko želi...”napisao je na svom Facebook profilu Gordan B. (46) bivši član HNS-a i SDP-a te kandidat za povratnika u tu stranku.  

- Hasanbegović, Stier i Esih te njihova družba, dokaz su da partizani na Bleiburgu ni u poslijeratnoj Jugoslaviji nisu obavili posao kako treba... Previše je te fašističke bande ostalo na životu i posijalo svoje sjeme zla koje sada želi vratiti Hrvatsku i hrvatski narod u godine sramote i mraka... No ako već gospođe i gospoda nasljednici i sljedbenici Ustaša žele ponoviti 1941. doživjet će ponovno i 1945., a onda više nećemo biti tako milostivi i nemarni. Garantiram vam od fašističkog sjemena neće ostati ni zrno a kamoli plod - napisao je dalje konzultant, za kojega doznajemo da je od ranije osuđivan zbog prijevara.

Iz zagrebačke policije potvrdili su za 24Sata da 46-godišnjaka sumnjiče za kazneno djelo javnog poticanja na nasilje i mržnju putem društvene mreže na štetu tri saborska zastupnika. Istražni sudac županijskog suda u Zagrebu mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor kako ne bi ponovio djelo.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

saborski zastupnici, prijetnja, facebook